Pentusuunnitelmia

12.4.2019 syntyneestä Ragtail kissalalle kasvatetusta pentueesta jäi kotiin kasvamaan sininen mitted tyttö Taimi. Taimille on pentuja suunnitteilla 2020-21 vaihteeseen.

Taimille on sulhanen jo valittuna. Alunperin tämä suunnitelma oli Taimin äidille Saagalle, mutta Saagan äitiys jäikin yhteen pentueeseen. Vielä odottelen kollin MyCatDNA tuloksia saapuvaksi, jonka jälkeen jaan tarkempaa tietoa suunnitellusta yhdistelmästä. Astutus on ajateltu loka-marras vaihteeseen, sillä pennut eivät työkiireideni vuoksi voi syntyä ennen joulua. Hieman Taimin kiimailusta riippuen saamme joko pentuja ennen uutta vuotta tai ensivuoden alussa, jos astutukset onnistuvat. Muuttovalmiita pentuja kuitenkin kissalastani pääsee lähtemään aikaisintaan huhtikuussa. 


Valitettavasti en voi jokaisesta pentueesta jättää tyttöjä kotiin kasvamaan, joten etsin tulevaa varten sijoituskoteja. Jos syksyn suunnitelmat onnistuvat ja saamme vuodenvaihteeseen pentuja, on ensimmäiselle sijoituskodille tarvetta jo 2021 keväällä. Lisää yhteistyöstä sijoituskotina voit lukea Sijoituksesta -sivulta.