Taimitarhan Ukkospilvi

FI*Taimitarhan Ukkospilvi "Touko" syntyi 30.7.2023 Taimin toisessa pentueessa ja jäi kotiimme kasvamaan. Toukosta on tarkoitus saada se oma näyttelykissa ja kasvun myötä katsotaan olisiko hänessä ainesta jalostuskseen. Pentueessa oli 5 poikaa, joista lähdin pohtimaan potentiaalisinta säästettävää kollia. Koska tarkoitus on alkaa kiertää näyttelyissä, tippui ensimmäisenä porukan värivirheellinen pois pohdinnoista. Neljästä pojasta Touko oli se, joka hakeutui eniten ihmisten luokse, tullen jopa aidoista läpi ensimmäisenä vain päästäkseen tervehtimään. Touko on myös rennon sopeutuvainen tilanteessa kuin tilanteessa, joka mahdollistaa reissaamisen ja muun kodin ulkopuolella tapahtuvan elämän. Vaikka kaikki pojat olivat rohkeita ja avoimia ja olisin voinut säästää heidät kaikki, oli Touko se, joka kerta toisensa jälkeen nosti itsensä esiin muiden joukosta eikä hänelle voinut sanoa Ei. 

Touko on hyvin äitinsä kaltainen kehräävä kainalokaveri, joka tahtoisi aamusta iltaan vain leikkiä ja rakastaa. Hän on löytänyt ystävän meidän vanhimmasta kissasta Lamingtonista, jonka kanssa nukkuu yhdessä yöt jaloissamme. Myös koiran viereen on hyvä käpertyä ja kerätä lämpöä, yleensä sohvalla istuessani nämä kaikki kolme ovatkin pakkautuneet jalkojeni juureen lataamaan lämpöä ja rakkautta.

Näyttelyt

21.1.24 RuRok, Wikström Bjarne, EX1 CACC

Excellent luusto, hyvä leuka. Excellent silmien muoto ja väri. Excellent väri ja laatu turkissa, pitkä häntä. Excellent luonne.

Veriryhmä (vanhempien perusteella) A

HCM RAG/R820W (vanhempien perusteella) N/N

Munuaisultraus, PKD Tulossa

Munuaisultraus, Refluksi Nefropatia Tulossa

Sydänultraus Tulossa

Lonkkakuvaus, HD (OFA) Tulossa

FeLV Tulossa

FIV Tulossa


Toukon tarkemmat tiedot löytyvät Omakissasta